Contact

Willem de Vlaming

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

tel +31 6 52065160

 

Karekietstraat 10, 1431 WP  AALSMEER

The Netherlands

BTW/VAT id: NL001375555B91

Diensten

Procesbegeleiding en advies

(Team)coaching en verandermanagement

Beleidsontwikkeling, beleidsonderzoek & beleidsschrijven

Tekstadvies en beleidsschrijven

Workshops en trainingen

Onderzoek- en scriptiebegeleiding (hbo, wo)

FROM VISION TO RESULT: Professionals in motion

WdV-Advies

(WdV-Consultancy)

 

Professionaliteit (individueel en gezamenlijk) wordt gekenmerkt door een combinatie van eigenschappen, vaardigheden en gedragingen die worden geassocieerd met een hoog niveau van competentie, verantwoordelijkheid, integriteit en ethisch gedrag. Dat vraagt reflectie op de kwaliteit en effectiviteit van het eigen (en gezamenlijk) professioneel denken en handelen (en de uitkomsten daarvan) — en hoe daarbij normen en waarden van het beroep zichtbaar zijn.

 

Als coach, (proces)begeleider, en trainer help ik professionals, teams en organisaties bij het zelfsturend en zelfonderzoekend ontwikkelen van de kwaliteit en effectiviteit van individueel en gezamenlijk professioneel denken en handelen — passend bij hun maatschappelijke opdracht en professionele rol, en gericht op het realiseren van een kwaliteitscultuur.

 

Als consultant richt ik mij met name op governance, het kwaliteitssysteem en de kwaliteitscultuur in het algemeen, en de kwaliteit en consistentie van de aanpak van specifieke organisatie- en beleidsvraagstukken.

 

Ik heb ruim dertig jaar ervaring als: beleidscontroller, adviseur, coach, procesbegeleider; docent en studiecoach voor leiders en begeleiders in een deeltijd-master onder andere gericht op kwaliteit, beleidscyclus, governance, organisatieontwikkeling, kwaliteitscultuur, lerende organisatie, en professionaliteit; redacteur.

 

[Een beleidscontroller heeft als taak de kwaliteit en effectiviteit van beleid en de beleidscyclus te beoordelen en aanbevelingen te doen voor verbetering.]